dissabte, 3 d’abril del 2010

Els Digui-digui, les fundes artesanals de Catalunya


Estem envoltats de tecnologies, cables, bluetooth, i wi-fi, . Nous termes entren i irrompen en la quotidianoitat de les nostres vides. És aquest el motiu pel que crec que s’ha de recuperar el valor que tenen les coses fetes i pensades amb amor i il·lusió.


Els digui-digui són una col•lecció de 5 fundes de mòbil fetes artesanalment.

Es tracta d’un producte que ha sorgit a partir d’un treball que tenia el següent condicionant: Havia de tractar-se d’una peça artesana vista des d’una perspectiva contemporània.
etiqueta promocional
D’aquesta manera la meva proposta és un joc entre la tradició i la modernitat. Així, un element tant tecnològic i quotidià com és un mòbil està embolcallat per una funda feta de manera artesanal, a partir d’uns estampats divertits i desenfadats.
La temàtica de les fundes se centra en la identitat i la cultura catalanes. Així, a través de 5 il·lustracions mostro elements característics de Catalunya com serien la gastronomia, les tradicions, la masia, la barretina o les llegendes.
Com a estampadora tèxtil i artesana he concebut el producte desde la idea original fins a la concepció total de l’objecte. Per tant, he intervingut en el disseny, el procès d’estampació, l’acabat així com també en l’etiquetatge i el packaging.

funda La Masia

funda Pa amb Tomàquet

funda Llegenda de Sant Jordi

funda Personatge amb barretina

funda Els castellers i tradicions populars

1 comentari: