dijous, 3 de desembre de 2009

Translucids colors - art tèxtil


Teixit innovador que per sí mateix transmet color, vida. Amb la peculiaritat que la seva imatge s’expandeix en l’ambient gràcies a la intervenció dela llum.


Així, crea una composició efímera que està subjecta a l’estat natural d’il·luminació. Es converteix en un teixit empàtic que transmet l’estat anímic del dia. Si al seu voltant hi ha abundància lumínica, un matí radiant, crearà un definit i intens reflexe que s’esvairà mesura que s’acosti la nit.
Es tracta, doncs, d’una superfície tèxtil que es podria aplicar a una cortina, una mampara o un biombo, integrada en un espai net, blanc, minimalista.L’ús dels colors primaris i la transparència que ofereix l’ús de materials derivats del plàstic creen una moderna tendència tèxtil la qual està inspirada en una corrent artística molta allunyada en el temps: la vidrieres medievals característiques de les esglésies i catedrals romàniques i gòtiques. Incorporació d’un estil que aporta un joc de llum i color que crearà un espai actual, modern i cosmopolita.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada